Despre noi

CINE SUNTEM?
„Acest proiect a luat naștere din dorinta de a schimba viziunea în care sunt priviti clientii unei firme de consultantă. Pentru TOM Fuse Consulting, clientii sunt și parteneri, nu doar o sursă de „comision de succes”. Obiectivul nostru nu este de a oferi servicii de consultantă pe motiv că acestea nu ar exista deja pe piată! NU! Obiectivul nostru este să oferim servicii de consultantă în care etica să își găsească locul. Noi nu scriem proiecte în care nu vedem potentialul de câștig (și când vorbesc de câștig nu mă refer doar la „selectat la finantare”) ci să aducă un plus de valoare pentru antreprenorul care a gândit ideea. Antreprenorul și ideea sa de investitii sunt prioritari pentru noi. Din aceste considrente noi nu scriem „proiecte la metru”, ci conturăm/dezvoltăm afaceri cu ajutorul fondurilor nerambursabile. – TOM

MISIUNE
Misiunea noastră este să dezvoltăm sustenabil mediul antreprenorial, fie că vorbim de antreprenori de succes care au un business stabil și caută creșterea acestuia, fie că vorbim de tinerii antreprenori care sunt la început de drum, care au o idee bună, dar nu dispun de capitalul necesar implemantării acesteia. Pentru noi nu exista clienti de rang 1 și clienti de rang 2, toti clienții TOM Fuse Consulting sunt tratati individual și nu pe principiul „Copy-paste”.

VIZIUNE
Se dorește creșterea gradului de absorbtie a fondurilor nerambursabile, creștere ce se va reflecta în mediul antreprenorial, nu doar în statisticile publicate de Autoritătile de management.
Antreprenoriat, antreprenoriat, antreprenoriat – cele trei cuvinte în jurul cărora se vor construi proiectele. Noi, la TOM Fuse Consulting, nu scriem proiecte pentru „oameni de afaceri”, scriem proiecte și dăm sfaturi pertinente doar antreprenorilor și celor care au potential să devină antreprenori.

Sunati-ne: 0729226499